1. elokuuta 2012

Tunnelmia Tampereen asuntomessuilta


Tuli "piipahdettua" (oikeastihan siellä kului monen monta tuntia) asuntomessuilla, joten ajattelin lisätä tännekin messuilta kameraani taltioituneita kuvia. Kokonaisuudessaan asuntomessujen anti oli minulle hieman pettymys, sillä odotin enemmän erikoisia sekä yllättäviä tila- ja sisustusratkaisuja, joista olisi itsekin saanut ideoita. Tässä kuitenkin muutama kuva messuilta.



Tämä oli taas yksi uusi hauska käyttötarkoitus heinäseipäästä tehdyille tikkaille.  Minunkin olohuoneestani löytyvät isäni kanssa yhteistyöllä tehdyt tikkaat (oikeanpuoleinen kuva), jotka toimivat tällä hetkellä torkkupeittojen telineenä. Tosin kuvaa varten siirsin peitot syrjään.

Nämä terassikalusteet puolestaan ovat mielestäni hauskat, erityisesti pöytä ja sen teksti. Mukavuudenhaluisena ihmisenä en kuitenkaan usko, että tuoleissa tuntuisi hyvältä istua iltaa. Lisäksi valkoinen väri ei välttämättä ole terassikalusteille käytännöllisin.

Tämän kylpyhuoneen vaihtaisin vaikka heti nykyiseen kylpyhuoneeseeni, josta ei ainakaan turkoosia väriä puutu. Olen ollut vahvasti sitä mieltä, etten pidä vaaleista puun sävyistä, mutta näiden kalusteiden sävy yhdistettynä seinälaattoihin todella toimii.

Tämäkin suihkutila miellyttää minun silmääni, vaikka se poikkeaakin melko paljon edellisestä. Tämän tilan juju on mielestäni seinään upotettu hylly, joka luonnossa (toisin kuin tässä kuvassa) kiilteli kauniisti ja sopii mielestäni mainiosti seinien laattoihin.

Myöskään asuntomessuilla ei voinut Angry Birdseiltä välttyä, sillä niitä oli tarjolla kokonainen pöydällinen ja pakkohan niistä oli muisto ottaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti