9. maaliskuuta 2014

Tallinnan tuliaisia

Syksyllä työväenopiston kurssilla sain kuulla, että Tallinnasta löytyy oikea käsillä tekijän paratiisi, josta löytyy käsityötarvikkeita ja -materiaaleja moneen makuun ja tarpeeseen. Lisäksi kauppa on vielä kuulemma sen kokoinen, että aikaa kannattaa varata enemmän kuin tunti tai kaksi.

Äitini ilmoittikin tammikuussa, että hän on helmikuussa lähdössä käymään Tallinnassa ja mikä parasta hänen oli myös tarkoitus mennä käymään Karnaluksissa, tuossa käsityöläisten paratiisissa. Minähän tietysti aloin heti miettimään ostoslistaa ja sitä, mitä kaikkea siellä myydäänkään. Onneksi Karnaluksilla on nettikauppa, josta sain jotain vinkkiä kaupan tarjonnasta. Siitä huolimatta nettikaupassa on käsittääkseni kuitenkin vain osa itse kaupassa myytävistä tuotteista ja tämän takia minun onkin pakko päästä kevään aikana myös itse käymään paikan päällä. :) Käytän muutenkin hyvin vähän nettikauppoja, sillä minulla on tarve päästä hypistelemään ja tunnustelemaan tuotteita ennen ostopäätöstä.


Koska tykkään vahvoista väreistä, ihastuin nettikaupan sivuilla heti kirkaan värisiin vetoketjuihin. Mikä parasta, vetoketjut ovat luonnossa vielä paremman värisiä kuin nettikaupan kuvissa. Nyt täytyykin tarkkaan miettiä, mihin kaikkeen nuo vetoketjut "tuhlaan". Vetoketjujen lisäksi tuliaisiin sisältyi myös kukkaronkehyksiä sekä ohutta puuvillalankaa suosikkiväreissäni. Olisiko parempia tuliaisia voinut edes toivoakaan varsinkaan, kun ei vielä itse ole päässyt käymään kyseisessä kaupassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti