15. huhtikuuta 2013

Erilainen syntymäpäiväkortti

Tuttavani täytti helmikuussa pyöreitä vuosia (30 v.), ja tottakai hänelle piti tehdä onnittelukortti. En halunnut antaa mitään perinteistä kaupan korttia, joten piti ja sai jälleen kerran improvisoida!

 Synttärisankari työskentelee media-alalla, ja siitä se ideakin sitten lähti.. eli klaffitaulun muodossa oleva "kortti". Googlesta löytyi monennäköisiä vaihtoehtoja eri teksteillä, ja minun aikaansaannokseni näyttää tältä. (Pitääkseni saajan nimettömänä jouduin sotkemaan hänen nimensä kuvista director-riveiltä)


Toteutus olikin melko vaivatonta, sillä lähes kaikki tarvikkeet maaleja myöten löytyi jo omasta takaa. Ainoastaan sarana piti hankkia tuota kopautettavaa yläosaa varten, joten kokonaiskustannukset jäivät vain muutaman euron suuruisiksi!


En halunnut kirjoittaa tauluun minkäänlaista onnittelutekstiä, jotta saaja voi halutessaan pitää taulua esillä 'sisustuselementtinä'. Lopputuloksesta tulikin mielestäni aika onnistunut, ja tavallisesta poikkeava ainakin. :)

6 kommenttia:

  1. Siitä tuli huippu hieno:)!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa ja tämä kyseisen kortin saaja on syntynyt täysin samana päivänä kanssani :D

    VastaaPoista
  3. Ihan tosi hauska kortti ja nyt minnuu harmittaa, melkein karmii, kun ostin äsken ystävättärelleni valmiin synttärikortin. 55-v täyttää, katsoin vain tekstiä, mikä oli kiva ja mieleiseni, mutta takaa äsken huomasin, ett se on rintasyöpäyhdistyksen.. Kuitenkin siinä on tärkeä pointti, mutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) nimenomaan kortissasi on kuitenkin tärkeä pointti ja mieleisen tekstin perusteella saajalle harkittua ajatusta, mistä ainakin minä kortteja saadessani tykkään :)

      p.s. aivan mahtavia taideteoksia blogissasi, kävin kurkkaamassa!

      Poista